Αναζήτηση
  • Υγεία & Κάνναβη

ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ


Ο άνθρωπος που αντιμετώπισε την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια σε τρίτο στάδιο με Κάνναβη και να κατάφερε να επιστρέψει στην εργασία του με πλήρη απασχόληση.

(NaturalNews) Τον Απρίλιο του 2014, ο συγγραφέας παρουσίασε ένα άρθρο σχετικά με το πώς η Κάνναβη είναι πολύ χρήσιμη για την ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια). Η ιστορία του Jeff Waters, που είχε διαγνωστεί με ΧΑΠ σε τρίτο στάδιο σε ηλικία 36 ετών, παρουσιάστηκε στο εν λόγω άρθρο. Ορισμένοι μπορεί να αναρωτιούνται πώς να είναι τώρα.

Πρώτα μια γρήγορη ανασκόπηση του τι είναι η ΧΑΠ. Είναι ένα παράξενο όνομα που περιγράφει διάφορα προβλήματα των πνευμόνων που δεν είναι καρκινικά αλλά είναι πολύ εξουθενωτικά. Οι άνθρωποι που βλέπουμε να χρησιμοποιούν φιάλες οξυγόνου, έχουν κάποια μορφή της ΧΑΠ. Και η πρόγνωση από την επικρατούσα ιατρική είναι ότι τέτοια προβλήματα, μπορούν μόνο να χειροτερέψουν. Δεν υπάρχει θεραπεία στον ορίζοντα από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Ωστόσο, δίνονται όλα τα είδη των συνταγών για να δώσουν δήθεν κάποια ανακούφιση. Οι παρενέργειές τους όμως είναι αυτές που έστειλαν τον Jeff στο νοσοκομείο για να μη χάσει τη ζωή του.

Ο Jeff έπαιρνε 15 φαρμακευτικά σκευάσματα, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων για την ΧΑΠ και φαρμάκων για την υπέρταση, την κατάθλιψη, το άγχος, την επιθετικότητα, την υψηλή χοληστερόλη, την αϋπνία και τον πόνο. Η οξεία άνω αναπνευστική ασθένεια είναι μια σαφής ένδειξη που προειδοποιεί για ορισμένα απ' αυτά.

Αφού πέρασε 28 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας μπαινοβγαίνοντας σε κώμα, εξ αιτίας μιάς αντίδρασης σε ένα από αυτά τα φάρμακα, ο Jeff αποφάσισε να βρει έναν καλύτερο τρόπο απ' αυτούς που προσφέρουν το ιατρικό μονοπώλιο και οι φαρμακοβιομηχανίες, για να χειριστεί την ΧΑΠ του.

Η ανακάλυψη του Jeff και οι τελευταίες εξελίξεις

Αν και κατοικεί σε Πολιτεία που δεν επιτρέπεται η φαρμακευτική Κάνναβη, ο Jeff κατάφερε να βρει πλήρες εκχύλισμα ελαίου Κάνναβης, φτιαγμένο από Κάνναβη πλήρους φάσματος που περιλαμβάνει THC (τετραϋδροκανναβινόλη), που για την παραγωγή του χρησιμοποιείται οινόπνευμα ως διαλύτης. Κατάφερε να πάρει μέχρι και μισό γραμμάριο δύο φορές την ημέρα.

Σύντομα, μπορούσε να βαδίζει από δύο μέχρι πέντε μίλια την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του φιάλη οξυγόνου. Πριν από τη χρήση Κάνναβης, δε θα μπορούσε να ανέβει ούτε μια σκάλα. Εκτός από την άσκηση με τα πόδια του, είχε αρχίσει και τη βελτίωση της διατροφής του.

Καθώς περνούσε ο καιρός, εγκατέλειψε τα φαρμακευτικά του βοηθήματα, όπως φιάλες και συμπυκνωτές οξυγόνου. Το βάρος του κατέβηκε από τα 86 κιλά στα 64 και η αρτηριακή του πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων για την αρτηριακή πίεση.

Μέχρι πρόσφατα, ο Jeff έπρεπε να περιορίσει τις δραστηριότητές του σύμφωνα με τις συσκευές οξυγόνου και να έχει πάντα μαζί του τα φάρμακα για την ΧΑΠ. Πολλά θύματα της ΧΑΠ αναφέρουν πως, σε ότι κάνουν, πρέπει να κάνουν διαλείμματα για να ξεκουραστούν ή να χρησιμοποιούν νεφελοποιητή ή να εισπνέουν αποθηκευμένο οξυγόνο.

Ο Jeff δηλώνει με υπερηφάνεια, "Τώρα οι εισπνευστήρες και οι νεφελοποιητές μου μαζεύουν σκόνη στην αποθήκη. Πούλησα τον συμπυκνωτή οξυγόνου μου και κάθε μέρα περπατώ ή κάνω τζόγκινγκ. Δε χρειάζεται πλέον να βάζω όρια για τις ασκήσεις ή οτιδήποτε άλλο και να κάνω!"

Όπως και με τις περισσότερες περιπτώσεις ΧΑΠ, ο Jeff δε μπορούσε να εργαστεί και βρισκόταν σε κατάσταση αναπηρίας. Ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά του, αλλά έπρεπε να προσέχει. Πολλοί εργοδότες κάνουν ελέγχους για ναρκωτικά και δεν καταλαβαίνουν τις φαρμακευτικές ιδιότητες της Κάνναβης, ειδικά στις Πολιτείες που δεν επιτρέπεται. Με υπερηφάνεια λέει ότι δουλεύει πλέον με πλήρη απασχόληση σε ένα τοπικό μπακάλικο.

Μια ακόμη πιο αποτελεσματική τεχνική της Κάνναβης

Για πάσχοντες από ΧΑΠ ή καρκίνο οι οποίοι μπορούν να παίρνουν την THC της Κάνναβης καθημερινά όπως ο Jeff, και οι οποίοι ίσως να είναι λίγο δύσκολο να χειριστούν τα μεθυστικά αποτελέσματα, υπάρχει η μέθοδος της "πίσω πόρτας" για τη χρήση της Κάνναβης, όπως υπόθετα ή έγχυση με σύριγγα μίγματος από λάδι Κάνναβης και λάδι καρύδας, σε αναλογία 1:1 στον πρωκτό.

Αυτό λειτουργεί ακόμη καλύτερα για τα θέματα του πνεύμονα από την κατάποση ή την εισπνοή της Κάνναβης και ελαχιστοποιεί τις ψυχοτρόπες παρενέργειες. Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική γνωρίζει την ενεργητική σύνδεση του πνεύμονα με το παχύ έντερο, και η οζονοθεραπεία χρησιμοποιεί εμφύσηση του ορθού (απορρόφηση) για τα θέματα των πνευμόνων.

άρθρο: Paul Fassa (16/12/2014)

μετάφραση: Ηρακλής Τσαγκαράκης


πηγή: https://www.naturalnews.com/048001_chronic_obstructive_pulmonary_disease_cannabis_oil_medical_marijuana.html?fbclid=IwAR0f0wesJTcepzC4OQ_F7jwF8jWY2yEEi5bHD6FWjKwBnKnNoMwwfRWOQKo

109 προβολές0 σχόλια

Καραϊσκάκη 6, Λαμία, 35150

6986631519

Ακαδημίας 75 & Μπενάκη, Αθήνα, 10678

2100109154