Logo_1.png
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
 

ποιοί

είμαστε,

πως το

βλέπουμε

Το Υγεία & Κάνναβη δημιουργήθηκε με την ιδέα της επιστροφής των ανθρώπων στην επιλογή των βοτάνων και των φυσικών σκευασμάτων για την ανακούφιση και την θεραπεία τους και για να συμμετάσχει στο ανά τον κόσμο όλο και αυξανόμενο ρεύμα που ζητά επιτακτικά την αποδαιμονοποίηση και την νομιμοποίηση της Κάνναβης και των φαρμάκων που ο άνθρωπος βγάζει εδώ και αιώνες από τα άνθη αυτού του τόσο ακίνδυνου όσο και πολύτιμου φυτού.

 

Η νομιμοποίηση φαρμακευτικών σκευασμάτων Κάνναβης στην Ελλάδα είναι πρόσφατο γεγονός, γενικότερα τα φάρμακα της Κάνναβης είναι κάτι το καινούργιο για τα ευρύτερα ελληνικά δεδομένα, και είναι λογικό η γνώση να είναι σε βρεφικό στάδιο και η ενημέρωση ελλιπής. Γι' αυτό, στόχος μας δεν είναι απλά ένα μερίδιο στην υπό δημιουργία αγορά της Κάνναβης, ούτε το να προσφέρουμε στον κόσμο σκευάσματα και προϊόντα που δεν θα ξέρει πως ακριβώς να τα μεταχειριστεί και να τα χρησιμοποιήσει.

 

Έτσι, στόχος και σκοπός μας, πριν ακόμα ξεκινήσουμε, ήταν και παραμένει η συνεχής και διεξοδική μας ενημέρωση πάνω σε κάθε προϊόν που προσθέτουμε στον κατάλογό μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε αυτή την γνώση και την ενημέρωση στους ανθρώπους που θα μας τιμήσουν και θα μας εμπιστευτούν, ώστε να αισθάνονται ήσυχοι και ασφαλείς, ότι αυτό που θα κρατούν στα χέρια τους θα ξέρουν πως ακριβώς να το χρησιμοποιήσουν και για ποιόν σκοπό.

 

Ευτυχώς, το ρεύμα της επιστροφής στις φυσικές θεραπείες αυξάνεται κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, και θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συμμετάσχουμε και να συμβάλλουμε έστω και στο ελάχιστο σ' αυτό.

shop.jpg

επιλέγουμε μόνο το καλύτερο για εσάς

logo_ornament_2.png
EKATI ALCHEMY logo.png

Η Ekati Alchemy είναι ένα εργαστήριο που δραστηριοποιείται στην επιστημονική έρευνα πάνω στην κάνναβη

και στην παραγωγή μεγάλης γκάμας ποιοτικών σκευασμάτων κανναβινοειδών.

Ιδρύθηκε το 2015 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από Έλληνες επιστήμονες και εξακολουθεί να αποτελείται

από αμιγώς ελληνικό προσωπικό.

Μετά από πολύ σύντομο διάστημα παρουσίας στον χώρο της κάνναβης της Ισπανίας και ολόκληρης της Ευρώπης, είναι πλέον γνωστή, αναγνωρισμένη και εδραιωμένη σε όλους τους σχετικούς τομείς του ευρωπαϊκού χώρου, από τα επίσημα διεθνή επιστημονικά συνέδρια και τις εκθέσεις προϊόντων κάνναβης, μέχρι την πληθώρα συνεργασιών με τα γνωστότερα ονόματα και εταιρείες του χώρου σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δεν μπορεί λοιπόν παρά να είναι τιμή μας η συνεργασία του Υγεία & Κάνναβη με την Ekati Alchemy και μεγάλη μας χαρά που είμαστε το πρώτο κατάστημα που θα διαθέσει ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων αυτού του εργαστηρίου στην ελληνική αγορά.

HEMPOINT logo.png

Η Hempoint Τσεχίας ειδικεύεται

στην έρευνα και την ανάπτυξη της

κάνναβης, όπως επίσης στην παροχή

συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην παραγωγή ποιοτικών πρώτων υλών

και τροφίμων από κάνναβη

HAPPY DROPS logo.png

Η Happy Drops ειδικεύεται στον τομέα της υγιεινής διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1985.

Σήμερα μας προσφέρει ποιοτικά αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά και υπερτροφές από κάνναβη

BOUNDLESS logo.png
HARMONY logo.png
DAVINCI logo.png
CRAFTY logo.png
PAX logo.png

Ατμιστές υγρών και βοτάνων, για τον πιο υγιεινό τρόπο να απολαμβάνετε

τα βότανα και τα υγρά σας συμπυκνώματα

 
 

ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ

(CBD)

ένα δώρο

της φύσης

στον άνθρωπο

Η κανναβιδιόλη (CBD) είναι μία από τις μη ψυχοδραστικές ενώσεις που συναντούμε στο άνθος της Κάνναβης και που θεωρείται το δεύτερο κυρίαρχο κανναβινοειδές μετά την Δ9-τετραϋδροκανναβινόλη (THC), εφόσον αυτές οι δύο ενώσεις καταλαμβάνουν την μερίδα του λέοντος στην συνολική περιεκτικότητα του άνθους του φυτού σε κανναβινοειδή. Έγκυρες δημοσιευμένες ιατρικές και πανεπιστημιακές έρευνες έχουν δείξει ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο με ευρύτατο φάσμα ιδιοτήτων και χωρίς τις παρενέργειες των συμβατικών φαρμάκων. Η κανναβιδιόλη, που έχει ήδη αναγνωριστεί ως φάρμακο και συνταγογραφείται σε πολλές χώρες, είναι, μεταξύ των άλλων, άριστο παυσίπονο, αντιβακτηριακό, αγγειοχαλαρωτικό, ανασταλτικό της αναπαραγωγής των καρκινικών κυττάρων, αντιφλεγμονώδες, αντιεμμετικό, νευροπροστατευτικό, αγχολυτικό, προάγει την ανάπτυξη των οστών, μειώνει τις επιληπτικές κρίσεις και τους σπασμούς, μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, μειώνει τον κίνδυνο απόφραξης των αρτηριών, καταστέλλει τους μυϊκούς σπασμούς, αντιμετωπίζει την ψωρίαση και μειώνει την ανάπτυξη των βακτηριδίων.

ΚΑΝΝΑΒΙΓΕΡΟΛΗ

(CBG)

το πρωταρχικό

κανναβινοειδές

Η κανναβιγερόλη (CBG) είναι ένα μη ψυχοδραστικό κανναβινοειδές που βρίσκεται στο άνθος της Κάνναβης, από το οποίο παράγονται πολλά άλλα κανναβινοειδή. Όταν οι περισσότερες ποικιλίες της Κάνναβης φθάνουν στην ωρίμανση, το μεγαλύτερο μέρος της κανναβιγερόλης έχει μετατραπεί σε άλλα κανναβινοειδή, κυρίως τετραϋδροκανναβινόλη (THC) ή κανναβιδιόλη (CBD), αφήνοντας συνήθως κάτω από 1% κανναβιγερόλης στο φυτό.

Σε έγκυρες μελέτες της κανναβιγερόλης, έχουν διαπιστωθεί νευροπροστατευτικά αποτελέσματα στην νόσο του Huntington και πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα στην επιβράδυνση του καρκίνου του παχέος εντέρου. Οι ποικιλίες Κάνναβης με υψηλή περιεκτικότητα σε κανναβιγερόλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν θεραπευτικά ως αντικαταθλιπτικό, ως λειτουργικό παυσίπονο, και για την θεραπεία της ψωρίασης, του γλαυκώματος, της σκλήρυνσης κατά πλάκας και των δερματικών παθήσεων.

CBG_2.png
CBD_2.png
 
logo_ornament.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το μήνυμά σας έχει σταλεί

logo_4.png